Υπηρεσίες

 • Μετακομίσεις και μεταφορές

  Χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά συσκευασίας πραγματοποιούμε την μετακόμιση του σπιτιού σας με ασφάλεια και συνέπεια. Η εταιρεία μας "Μεταφορές Μετακομίσεις Σιαχούλης" αναλαμβάνει μια σειρά από ενέργειες για μια οργανωμένη μετακόμιση απο το ένα σπίτι στο άλλο χωρίς καμία δική σας μεσολάβηση. Αναλαμβάνουμε την αποσύνδεση - σύνδεση ηλεκτρικών συσκευών, αποσυναρμολόγηση - συσκευασία και συναρμολόγηση επίπλων, συσκευασία υαλικών ειδών, πακετάρισμα κουζίνας, βιβλίων, ρούχων καθώς και λοιπού οικιακού εξοπλισμού. Οι μεταφορές γίνονται απο το έμπειρο και προσεχτικό προσωπικό μας με ιδιόκτητα φορτηγά αυτοκίνητα. Επιπλέον παρέχουμε την δυνατότητα ασφάλισης των αντικειμένων σας για μεγαλύτερη εγγύηση απέναντι σε φθορές και καθυστερήσεις.

 • Υπηρεσίες Ανύψωσης

  Η μεταφορική εταιρεία Σιαχούλης στα Ιωάννινα διαθέτει ανυψωτικά μηχανήματα για να σας παρέχει την δυνατότητα ανύψωσης φορτίων μεγάλου βάρους με ασφάλεια σε μεγάλα ύψη, σε εξωτερικούς χώρους κτιρίων και σε ορόφους πολυκατοικιών. Τα φορτία μπορούν να είναι ποίκιλα όπως: μουσικά όργανα (πιάνο), ιατρικά μηχανήματα, ηλιακούς θερμοσίφωνες, συστήματα κλιματισμού - θέρμανσης, οικοσκευές, έργα τέχνης και άλλα πολλά. Διαθέτουμε επίσης περονοφόρο όχημα (Κλαρκ) για γρήγορη φορτοεκφόρτωση των εμπορευμάτων σας.

 • Πακετάρισμα - Συσκευασια

  Η εταιρεία μεταφορών και μετακομίσεων ΣΙΑΧΟΥΛΗΣ χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα υλικά συσκευασίας, έχοντας ειδικό και έμπειρο προσωπικό, προσφέρει σωστή προστασία των αντικειμένων σας αποφεύγοντας έτσι την φθορά τους. Για τα έπιπλα και το αμπαλάζ υαλικών χρησιμοποιούμε κατάλληλα υλικά και ειδικά κιβώτια προς αποφυγή οποιασδήποτε ζημιάς. Για τον ρουχισμό χρησιμοποιούμε ειδικές χαρτοντουλάπες για την αποφυγή ακόμα και του σιδερώματος. Η μεταφορική μας εταιρεία προσφέρει ακόμη και την δυνατότητα ειδικής παλετοποίησης των αντικειμένων σας για την μεταφορά και παράδοση στον προορισμό της επιλογής σας.

 • Μετακομίσεις επαγγελματικών χώρων

  Η αλλαγή επαγγελματικής στέγης επιχειρήσεων και δημοσίων οργανισμών δεν είναι απλή υπόθεση. Η εταιρεία μας μπορεί να ανταπεξέλθει στις άμεσες ανάγκες μετακόμισης μιας επιχείρησης με όλα αυτά που συνεπάγεται η συνεργασία με το προσωπικό και τους τεχνικούς μηχανημάτων για την ομαλή μεταφορά και επανασύνδεση όλου του εξοπλισμού σας.

 • Αποθήκευση

  Διαθέτουμε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις εναπόθεσης - φύλαξης των οικοσκευών σας όπως και κάθε είδους εμπορεύματος για μικρό η μεγάλο χρονικό διάστημα.

 • Μεταφορές

  Μεταφορά εμπορεύματος σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Η εταιρεία μας διαθέτει οχήματα δημόσιας χρήσεως κάθε είδους για την ασφαλή μεταφορά προϊόντων σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο.